thais massage haarlem
Welkom bij Bangkokwellness & Spa Haarlem
thais massage haarlem en amsterdam
Professionele thaise massage in Haarlem
Traditionele Thaise massage
Traditionele Thaise massage beste thaise massage in Haarlem
Traditionele Thaise massage
Heerlijk verwend met massages en behandelingen.
thais massage haarlem
Hotstone massage behandeling
thais massage haarlem
Een heerlijke kruidenstempel Massage behandeling
thais massage haarlem
Professionele gezichtsbehandelingen, heerlijke ontspanningsmassage.
thais massage haarlem
Professionele en Traditionele thaise massages
thais massage haarlem
Een huidverbeterende gezichtsbehandeling met massage.
thais massage haarlem
Hand Spa & Massage
thais massage haarlem
Ontspanningsmassage in een sfeervolle praktijkruimte

Oosterse Massages

Tekst vergroten of verkleinen A+ A-

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage bij bangkokwellness en spa te haarlem
De Olie Massage / Ontspanningsmassage

In de moderne tijd is ontspanning iets heel kostbaars geworden. Een rustpunt in ons hectische leven is dan een ontspannende massage. Dit is een klassieke massage en vooral geschikt voor gezonde mensen, die voelen dat het hen niet meer lukt om de spanning in hun spieren terug te brengen tot een prettig aanvoelend niveau. Het betekent lekker liggen en je spieren soepel laten masseren met de natuurlijke massage olie.

De duur van de Olie / Ontspannings Massage en de prijzen zijn:
30 minuten. Prijs € 30,00 / 60 minuten. Prijs € 55.00

Traditionele Thaise Massage

Traditionele Thaise Massage  bij bangkokwellness en spa te haarlem
Traditionele Thaise massage

TraditioneleThaise massage is een van 's werelds oudste geneesmethoden. De Thaise mensen zagen ziekte als onbalans in het lichaam of de geest en ze zochten hulp in de lokale tempel. Zij werden behandeld met de vier elementen van de traditionele geneeskunst: spirituele ondersteuning, voedingsondersteuning, kruiden en massage

Er zijn twee stromingen in de Thaise massage: de noordelijke variant, Nuad Bo-Rarn, en de zuidelijke variant, ook wel Bangkokstijl genoemd. Deze laatste is statischer en wordt veelal als pijnlijker ervaren. Beïnvloed door de Chinese en Indiase massage en yoga, is dit een vrij stevige massagetechniek waarbij de masseur op de energiebanen masseert en rek- en strekbewerkingen uitvoert.

Thaise massage is meer dan 2.500 jaar oud. Van oorsprong Indiaas, is deze massagevorm samen met de boeddhistischemonniken naar Thailand gekomen. Niet alleen het lichaam, maar ook de geest voelt zich bevrijd. Thaise massage wordt nu overal in Thailand beoefend, op massagescholen, in ziekenhuizen, in hotels, op het strand. Het lichaam van de gemasseerde wordt tijdens een massage in diverse yoga-posities gebracht. Daarom noemt men Thaise massage ook wel eens schertsend "yoga for lazy people".

Men wordt bewerkt met knieën en ellebogen en soms zelfs met het volledige gewicht van de masseur of masseuse. Olie komt er niet aan te pas. De spieren worden gekneed tot het laatste restje spanning verdwenen is. Ledematen worden gestrekt en uitgerekt, de rug gebogen tot een soepele kromming. De massage beoogt het lichaam te harmoniseren, blokkades los te maken, en deficiënties langs de energielijnen te weg te werken.

Thaise massage voorkomt en verhelpt zowel lichamelijke als psychische klachten en stimuleert de bloedsomloopen het lymfesysteemwaardoor men weer energie krijgt. Chronische vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding kunnen door Thaise massage worden verholpen. Het zorgt voor versoepeling van de weefsels (huid, spieren, zenuwbanen en gewrichten) en verbetert de bloedcirculatie. Het bestrijdt stress en vermindert depressieve gevoelens.

De duur van Thaise massage en de prijzen zijn:
30 minuten. Prijs € 30,00 / 60 minuten. Prijs € 55.00

Hot Stone Massage

hot stone massages
Hot Stone Massage

Hot Stone is een unieke ervaring door de warmte en de druk van de stenen. Hot Stone is precies wat de naam zegt; masseren met warme stenen van rond de 45 graden. Deze massage wordt uitgevoerd met zogenaamde Hot Stone's.

Dit zijn zwarte basaltstenen die gevormd zijn vanuit hete lava van vulkanen, welke eeuwenlang in de rivierbeding hebben gelegen waardoor ze mooie ronde vormen hebben gekregen. De indianen zeggen dan ook dat ze gevormd zijn door 4 elementen: aarde, wind, water en vuur.

Door de vulkanische oorsprong van iedere steen, hebben deze stenen een zeer hoog percentage aan ijzer en magnesium waardoor ze de mogelijkheid hebben om de warmte lang vast te houden. De werking van de stenen is ontgiftend, afvoerend en ontspannend en zij hebben een sterke magnetische kracht die een nieuwe energie geeft aan uw lichaam.

Het effect van een hot stone massage

Door gebruik te maken van de warmte van de steen is voor de masseur mogelijk om dieper te masseren dan normaal mogelijk is, waardoor een behandeling effectiever is. Een hotstonemassage zorgt ervoor dat afvalstoffen door het lichaam worden afgevoerd waardoor het lichaam sneller herstelt. Ook is het goed wanneer je last van je spieren hebt, zoals een verkrampte spier of een verstuiking. En natuurlijk is een massage gewoon heerlijk om even mee te ontspannen wanneer je last hebt van stress. Een hot stone is zeer geschikt voor mensen die het vaak koud hebben, of snel last hebben van koude voeten.

De Hot Stone Massage behandeling is een unieke ontspannende ervaring die u een keer geprobeerd moet hebben bij Bangkokwellness & Spa.

De duur van de Hot Stone Massage en de prijzen zijn vanaf : 90 minuten á € 75,00

Herbal Massage - Kruidenstempelmassage

Herbal Massage - Kruidenstempel Massage bij bangkokwellnes en spa
Kruidenstempel Massage

In Thailand is de kruidenmassage een oeroude traditionele behandeling. De katoenen bundels met kruidenmixen waren ooit een geheim van de vroegere geneeskundigen. De kruiden stempels worden al ongeveer 300 jaar gebruikt in Thailand. Vroeger werden deze met name voor de terugkerende soldaten in tijd van oorlog gebruikt.

Het was goed tegen oververmoeidheid, vervuiling in het lichaam, pijn, reumatische pijnen, stress en het stimuleert de bloedsomloop. Het geeft een weldadig gevoel van totale rust en ontspanning

Tot voor kort konden deze stempels alleen in Thailand verkregen worden, bij geneeswijzers en de Thaise massageschool in Bangkok. De kruidenstempels van artiscent zijn speciaal samen gesteld met Thaise kruiden, die goedgekeurd zijn door de Thaise Ministerie van Gezondheid.

De aangename geur van natuurlijke kruiden zal uw vermoeide spieren en uw hele lichaam doen ontspannen. De warmte zal uw poriën open en deze ontgiften. In combinatie met een massage, zal het de spieren en lichaam ontspannen, tevens zal het de bloed- en lymfecirculatie stimuleren.

Het effect van een stempels

De massage met stempels activeert de stofwisseling en verbetert de bloedsomloop. De kruiden ontslakken, regenereren en verzorgen de huid op intensieve wijze. De helende effecten van de warme kruiden dringen door tot diep in het onderliggende weefsel, zelfs tot in de organen. De warmte heeft ook een positieve invloed op de doorbloeding. De bloedvaten zetten uit, de huid wordt intensiever doorbloed, en schadelijke stoffen in gespannen spieren kunnen sneller afgevoerd worden. De aroma's van de kruiden werken helend en ontspannend, onze longen en neusslijmvliezen zijn erg gevoelig voor de geuren en etherische invloeden van de kruiden. De massage stimuleert het lichaam om beter te functioneren, en brengt het tegelijkertijd tot rust. Het lichaam tintelt uren na de massage nog steeds na. Van alle massages is de kruidenstempelmassage het meest doordringend.

Een kruidenstempelmassage is ideaal voor wie gespannen, moe of opgebrand en lusteloos is. Het is met name dankzij de uitgekozen kruiden en hun aroma's dat niet alleen het lichaam ontspant en in de diepte gereinigd wordt, maar dat eveneens op geestelijk vlak nieuwe energie vrijkomt. De massage biedt ook hulp in stressvolle momenten, omdat ze nieuwe energie geeft om problemen aan te pakken.

De duur van de Kruidenstempel Massage en de prijzen zijn vanaf : 90 minuten. Prijs € 75,00

Combinatie Massage

De Combinatie Massage

De Combinatie Massage behandeling is zoals het als het woord combinatie al zegt, een combinatie van verschillen

  • Olie / Ontspannings Massage en een Hotstone Massage vanaf 90 minuten € 75,00
  • Olie / Ontspannings Massage en een Thaise Massage vanaf 60 minuten € 55,00

Adres & Routebeschrijving

Openingstijdens

Cadeaubon

Volg ons op Twitter

Facebook activiteiten

Terug naar boven